NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Tuesday, July 27, 2010

Basic Applications For GPS Lokatoo

Some basic applications to share. Click to download

Create new folder and named it "Programs" Extract and copy all the applications into this folder. Now you can run all the application icon at the top and bottom bar as the script has been pre-defined in the launchpad

Photobucket

Selamat mencuba :)

33 comments:

  1. ermm bro leh pakai ker Model LOKATOO trnfer ker GARMIN

    ReplyDelete
  2. Salam Jimon,
    Minta tolong 2 perkara
    1. p/w utk Application for Lokatoo.rar
    2. Saya download & extract PapaGO X5SE
    bila tekan button launchpad suara keluar kejap
    tapi tak masuk papago. Ada idea sebab apa?
    TQ

    ReplyDelete
  3. Satu-satu yer :) dah sent password Application, soalan kedua, test guna exe com port 7

    ReplyDelete
  4. salam jimon..boleh saya dapatkan pwd bg basic application.rar ni?

    ReplyDelete
  5. salam shaari,

    password sent via google friend connect

    ReplyDelete
  6. Salam. jimon.

    terima kasih pwd dah dpt dn dah download.

    Sebenarnya sebelum guna jimon laucnhpad dan apllication basic saya sudah modified lokatoo tapi tak der folder laucnhpad.(jadi tak adalah icon lain melainkan icon gps sahaja.)

    sekarang nak try guna jimon punya application basic + campur yang sedia ada...

    Saya nak ucapkan terima kasih kerana sudi berkongsi application dan macam2 di dalam blog jimon ni.

    ReplyDelete
  7. Salam Shaari,

    Thanks for the compliment. Ilmu yang ada memang untuk dikongsi bersama :) lepas ni boleh try masukkan games pulak

    ReplyDelete
  8. salam jimon,

    sudikah kiranya tuan hamba emailkan pwd kat hambe nih yer..time kasih.

    ReplyDelete
  9. Ajonz, password sent via google friend connect

    ReplyDelete
  10. salam bro jimon...
    nk request pwd utk basic application..
    nick follower wafiy..
    tq bro..

    ReplyDelete
  11. salam wafiy, password sent via google friend connect

    ReplyDelete
  12. tq bro jimon..
    pwd diterima...

    ReplyDelete
  13. Salam bro jimon, launchpad dah running...nak minta password utk Basic application pulak boleh...tk

    ReplyDelete
  14. cricket, password sent via google friend connect

    ReplyDelete
  15. jimon...terima kasih bebanyak...lu memang sifu...bro..

    ReplyDelete
  16. cricket, belum sampai tahap sifu, masih belajar lagi :)

    ReplyDelete
  17. Sifu gak tu...sebab saya belajar dari bro jimon...anyway thanks alot and...keep the good work bro...i will follow.....

    ReplyDelete
  18. salam bro.... nak password utk basic apllication ni...

    ReplyDelete
  19. kanokizi, password sent via google friend connect

    ReplyDelete
  20. SALAM SIFU MINTAK PASSWORD basic apllication NIE

    ReplyDelete
  21. salam ringgo, password sent via google friend connect

    ReplyDelete
  22. Sifu jimon, boleh bagi password utk basic application ni plz....from PEDANGSELATAN

    ReplyDelete
  23. salam, boleh bg password bro? tq

    ReplyDelete
  24. salam..nak minta password untuk basic application lak..launchpad dah berjaya di download..tq

    ReplyDelete
  25. boleh, bagi nick follower dan email, nanti aku send

    ReplyDelete
  26. bro, pwd utk basic application.Nick follower A.I. thx

    ReplyDelete
  27. no more password required to download the file

    ReplyDelete
  28. hi bro... saya dah masukkan launchpad dlm wince6 dan telah tukarkan gpsrunfile.txt kpd shell.ini Tapi saya masih tak boleh run launchpad dlm wince6... tolong bro... mintak bantuan dan tunjuk ajar... karuntael@gmail.com

    ReplyDelete
  29. dalam file launchpad yang saya share memang dah ada shell.ini, tidak perlu nak rename, you download launchpad yang mana satu ni

    ReplyDelete