NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, July 26, 2010

Launchpad For GPS Lokatoo Win CE 6.0 part 2

Yang ini layout background lebih menarik, credit to Sifu Mysof yang telah berkongsi dengan aku. Telah berjaya install ke GPS kechat dengan sedikit pengubahsuaian...

Main Menu - GPS
Photobucket

Menu Office
Photobucket

Menu Games
Photobucket

Menu Tools
Photobucket

Download launchpad

13 comments:

  1. pergghhh....mmg mengancamlaa launchpad ni....byk program blh taruk ye bro...lokatoo ni support sampai brp gb bro..????

    ReplyDelete
  2. macam-macam boleh masuk kat lokatoo ni, ada member kat EOCM kata boleh support sampai 8GB, tapi aku tak pernah cuba lagi, maklum lerr SD Card 8GB still mahal lagi, harga dalam RM73

    ReplyDelete
  3. cantik....cantik.... bila la aku dpt guna launchpad tu erk...

    ReplyDelete
  4. waaaa bang dean, tq join jadi follower :) hehe sabar arr...aku tgh usha kan untuk kita, kechat jumpa aku malam ahad tu..dia nak pasang wireless reverse camera, screen boleh guna lokatoo dia ni

    ReplyDelete
  5. bila nak publish untuk di donlod ni bro....lagi hensem rasanya yang ni.ekeke

    ReplyDelete
  6. hehehe yang ni kalau ko nak pergi menuntut dengan sifu mysof :)

    ReplyDelete
  7. bro cam mana nak dptkan versi yang diubahsuai ni?

    ReplyDelete
  8. Beli Exora, Join EOCM, Beli Starter Kit EOCM, Join gathering organized by EOCM Committee dan last skali jumpa sifu mysof dan dapatkan versi launchpad ini :) yang ini totally advance version

    ReplyDelete
  9. salam, bro jimon nak mohon password utk launchpad 2 ni bleh?

    ReplyDelete
  10. yang ni cuma nak bagi idea untuk customize launchpad tu mengikut kreativiti sendiri, link download to akan route ke launchpad thread sahaja

    ReplyDelete
  11. camne buat name bg stiap icon??? background icon, gune software ke nk create???

    ReplyDelete
  12. add script kat INI files untun icon text, untuk background icon boleh jer cari software kat download.com yang related to icon creator

    ReplyDelete
  13. o o o...kwn akn try dlu wat script.... thanx bg sket tips...

    ReplyDelete