NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, March 27, 2011

Pemasangan Original Fog Lamp - Cip Geng Warikh

Semakin hangat dan semangat Exorian yang memandu Exo M-Line & B-Line nak pasang original fog lamp, yang terbaru, Cik Geng Warikh aka bro rayman dari jajahan N9 turun puchong semalam jumpa bro Dzul R3 :)

Masa aku sampai terserempak dengan pekanz yang baru jer sudah pasang chrome cover, sempat sembang kejap jer

Bumper Exo rayman dah dibuka untuk memasukkan fog lamp
Photobucket

Rayman sabar menanti....
Photobucket

Dzul R3 tengah pasang suis fog lamp, sukses, indicator fog lamp dah nyala kat meter panel
Photobucket

Exo Rayman berwajah baru :)
Photobucket

Jadi pada sesapa yang berminat, bolehlah call Dzul R3 di 019-4516002. Harga memang terbaik dan termurah, kos keseluruhan RM300 dan yang paling penting, servis memang mantap

5 comments:

  1. cayalah cip geng warikh dah pasang fog lamp

    ReplyDelete
  2. rm300 tu harga complete ke? atau barang asing-asing...?

    ReplyDelete
  3. harga complete siap pasang bro, berbaloi-baloi, dapat macam spec H-Line

    ReplyDelete
  4. jika begitu, kena pasang ni...

    ReplyDelete
  5. call dzul dulu, stok limited sekarang ni..barang panas beb :)

    ReplyDelete