NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, April 9, 2011

Map Updates 25/03/2011 for PowerMap Z9 - Malaysia Map & TravelGuide

Download Map Files LINK

Download TravelGuide LINK

Extract and copy to the respective Maps and TravelGuide Folder

credit to NaviTotal.com

6 comments:

  1. dah lama aku tak jengok gps aku ni....mintak izin download bro jimon...thanks bro...

    ReplyDelete
  2. welcome bro, hehe aku dapat tau pasal powermap ni pun sbb ko yang share info ngan aku

    ReplyDelete
  3. tq kerana bg link. aku try link tu tp error la. bleh bg link lain tak sifu

    ReplyDelete
  4. paukacang...sat aku carikkan link baru yang hidup..nanti aku update kat sini

    ReplyDelete
  5. bor boleh masuk dalam lokatoo a903 ke..dalam lokatoo a1000 ok aje..aku masukkan

    ReplyDelete
  6. boleh jer masukkan mana2 set GPS

    ReplyDelete