NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, April 29, 2011

Terima Kasih LHDN!!!

Esok merupakan tarikh akhir bagi pembayar cukai menghantar borang cukai taksiran 2010. Aku dah settlekan awal-awal lagi, guna e-Filing terus submit pada 19/04/2011

Photobucket

Dah jadi resam orang kita, selalu suka buat last minute termasuklah aku jugak...hehe tapi tahun ni tergerak hati nak submit awal....akibatnya.....

bila aku buka email pagi tadi...korang baca sendiri lah yer :)

Photobucket

Aku pun terkezut, terus cek A/C Bank, confirm dah masuk lebihan cukai terlebih bayar, tabik spring pada perkhidmatan LHDN yang kini semakin efektif dan efisyen, sebelum dateline lagi tu :)

Tahniah LHDN atas perkhidmatan yang cemerlang!

No comments:

Post a Comment