NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, April 3, 2011

TT Ngeteh Larut Malam Di Melaka - Edisi Bikers Arise

Sabtu lepas 02/04/2011, geng-geng Exorian Melaka telah mengadakan TT di Ayer Keroh Tomyam Corner, berhadapan Pejabat Pos Ayer Keroh. Seramai 12 orang hadir

TT bermula pukul 9.30pm...tapi aku sampai dalam pukul 10.00pm dengan my new ride, ninja :) Memang pun plan join TT kali ni nak tayang motor sambil meracun member-member ni layan rempit plak...Geng Bikers - poknik yang berjaya meracun aku pun datang dengan ninja green..sempat lagi tu meracun K.E plak :)



Kebetulan Raymie ada kat Jasin..sempat menyinggah join TT, lewat jugak ler sampai..dalam pukul 12.00 tengah malam...tu yang melarat TT ni sampai pukul 1.30 pagi...hehe tapi best sembang-sembang malam tu...macam-macam citer ada :) nak tau? cecite cecite, hehe

Nak gerak balik BBBangi..kita jumpa next TT nanti, insya Allah

6 comments:

  1. pergh kalau bab racun bagi orang cair bro jimon ni tidak kurang hebatnya hehehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe mdshaari, jom lah join geng bikers EOCM :)

    ReplyDelete
  3. wah...wah..jimon.....lu sudah tangkap moto besau lak....geng ganazzz..masih lagi dok layan MTB (moh tolak basikal)....waduh..waduhhhhhhhhhhhhh
    -mzaini-

    ReplyDelete
  4. hehehe mzaini, mana der besau nyer pun...250cc jer :) boleh lah nak merasa pakai :) geng ganazz lagi dasat...MTB tu mau cecah sampai RM10K...wow!

    ReplyDelete
  5. tank besau ler bro payah nak tunduk hehehehe

    ReplyDelete
  6. buanglah tangki kat badan ko tu dulu :) bagi slim balik macam gambau yang ko tunjuk kat aku tu

    ReplyDelete