NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, June 12, 2011

Dylan Dog: Dead of Night



Pagi tadi sempat lagi singgah GSC MidValley, kali ni layan pulak citer komedi horror yang diadaptasi dari komik popular Itali, Dylan Dog..jalan cerita pun pada aku oklah...tak membosankan..takde yang terbaru pada karakter vampire, werewolf dan zombie dalam filem ni...memang sama dalam drama Supernatural & Being Human. Tak macam dalam movie Priest, karakter vampire tu lain sket, dah macam alien pun ada, ada jugak vampire hybrid yang dikenali sebagai human vampire..hehe spesis ni kira kena cahaya matahari pun tak terbakau :)

Layanz trailer...

No comments:

Post a Comment