NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, June 1, 2011

Ninja @ Parking


Pagi-pagi tadi dapat MMS dari member forum ninja aka member se-company dengan aku jugak, bro mzulk29..hehe rupa-rupanya dia parking ninja greenz dia sebelah ninja aku.. terus snap gambau..kebetulan ada satu ninja 250R warna biru pun parking sebelah motor aku

Bro mzulk29 ni pun aku kenal dia masa kat Kawasaki HQ Glenmarie, tengah servis motor..aku dah cam motor dia punya plat no. so terus terjah nak berkenalan...hehe..dia pun ok, peramah..malam tadi baru jumpa dia kat Petronas Seksyen 15 BBBangi bagi seat cowling dia yang aku amikkan dari bro lowrider.

No comments:

Post a Comment