NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, June 19, 2011

Sometimes...You Have To Reward Your Wife Too

After rewarding yourself again and again and again, it's time for you have to muhasabah diri and withot any doubt, it's clearly your wife turn to be rewarded..hehe ni dah tak boleh nak mengelak dah...takde alasan dah...

Masa awal-awal berumah tangga dulu, memang dah termaktub dalam perjanjian bersama...Akta Kesejahteraan Rumahtangga Mail Lambung...satu tahun satu barang kemas, yang mana nilainya mengikut keadaan kewangan, hehehe

Memang plan balik Melaka nak singgah sini...berpeluh kejap tapi kedai ni kan memang..."this is the best bro" :) harga berpatutan..

So bila dah confirm barangnya...tauke kedai ni kasik masuk kotak cantik-cantik...wife aku pun apa lagi senyum jer lah..

Maka dengan ini diisytiharkan bagi tahun 2011, konsep "rewarding yourself & wife" ditangguhkan sehingga ke tahun depan bagi memberi laluan untuk pengumpulan dana :)

No comments:

Post a Comment