NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Thursday, June 16, 2011

TM CDMA - Staff Package Batch 2

Kali ni tiba giliran wife aku pulak dapat pakej staf untuk 2nd batch. Pakej yang yang ni cuma ditawarkan pada 8,000 pemohon yang pertama. Sekejap jer dah habis, mana taknya FREE CALL ke mana-mana talian tetap TM dan 011 TM tanpa had. Untuk panggilan ke telefon mudah alih dan talian tetap telco lain, cuma kadar rata 10 SEN seminit dikenakan

2nd batch ni punya set memang mari! model i-mobile DC1110MY, dah macam blackberry :) Specs pun lagi enhannced compare dengan set aku yang lama



Dah boleh guna



Aksesori standard, dapat charger USB ngan earphone

6 comments: