NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, June 11, 2011

X-Men: First Class



Malam tadi sempat layan midnight X-Men: First Class kat GSC Alamanda..wife aku ajak tengok movie ni...aku ok jer, ada member yang kata ok ada jugak yang kata tak..

Biasalah buat citer retro ni memang mencabar...scene banyak tahun 1940an hingga 1970an, awal-awal tu memang agak slow lah..sebab kena citer asal usul X-Men ni macam mana..part tengah sampai ending memang thumbs up! menarik sebab aku akhirnya pahamlah macam mana Xavier dan Erik mula berpecah...tapi tak sangka yang Mystique tu baik dengan Xavier dulu

Scene yang paing best bila Xavier ngan Erik jumpa Wolverine, special appearance Hugh Jackman, satu panggung gelak =)

Layanz trailer...aku suka gak lagu latar movie ni

No comments:

Post a Comment