NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Thursday, June 30, 2011

Coming Soon....



As technology progresses, so does the Navigation Software improves with it. The latest PAPAGO! X8 boasts new features and functions with a new fresh look to suit it. Features include Topography, Improved routing engines, travel guides and many more!

Godekan bakal bermula weekend ni :D tunggu....

6 comments:

  1. Wah, jangan lupa kasi review dan link nanti. Aku masih pakai PaPaGOX5SE punye.

    Lagi satu, mane daaaaa link nak update map papago?

    ReplyDelete
  2. hahahaha papago X5SE tu zaman bila punya tu :) boleh lah pakai yang tu tapi tak merasa lah travel guide punya function yang mantap macam ada kat PaPaGO X7 Reality!...cam biasalah lepas menggodek, kena test dulu nanti aku bagi review

    link nak update map tu ko boleh refer kat label GPS map Updates...tak pun ni aku bagi terus http://myjimon.blogspot.com/2010/07/map-updates-for-papago-x5se.html

    ReplyDelete
  3. Hehehe... cepatlah updatekan aku nye :D

    ReplyDelete
  4. sabau... :D kita buat masa TT GPS kat rumah chef meezan, nanti aku hantau invitation

    ReplyDelete
  5. mmg benar lani papago X8 dah kluar... ptt la ade memo kat navitotal... nanti kat mane web eh dpt update map???

    ReplyDelete
  6. bro, map pun kena tunggu webmaster navitotal share yang latest, setakat ni untuk Papago X8, latest map dated 03/04/2011

    ReplyDelete