NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, September 26, 2011

Johnny English Reborn



Minggu lepas sempat layan midnight ngan wife aku kat GSC Alamanda...perghhh fully booked tu, masa aku buat e-payment, ada 3 Hall untuk slot midnight pukul 12.30am...tiket macam pisang panas...cepat betul nak habis..tu pun aku dapat 3rd row dari screen...

Biasa ler guna GSC EON Credit Card, dapat lagi diskaun 50% tu still ada balance RM34.75 untuk redeem diskaun lagi nanti

Nak beli pop corn ngan coke pun senang...ada lorong khas untuk cardholder..masa macam ni lah rasa berbaloi pasal kalau tengok que yang nak beli memang boleh buat my blood go upstairs...hehe...beli bukan banyak mana pun takat RM5.95, tapi bayaran tetap kena caj kat kad kredit

Rasanya tak payah lah nak kenalkan sape Rowan Atkinson ni...memang semua orang tau character Mr. Bean yang dia bawak...Jalan cerita tak berat...memang boleh expect apa yang akan berlaku...tapi lawak bersahaja Johnny English ni lah yang buat aku gelak dan tak membosankan...walaupun review / comment yang diberi tak berapa bagus...yang penting pendapat penonton individu tu sendiri...so kalau yang minat comedy, memang sesuai sangat layan citer ni...confirm tak nyesal!

Layanz trailer

No comments:

Post a Comment