NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, September 4, 2011

Replacement Jack for Exora

Baru-baru ni dapat info dari Service Centre yang Jack untuk Exora keluaran 2009 & 2010 perlu ditukar atas faktor keselamatan memandangkan Jack yang ada sekarang ni tidak sesuai untuk menampung berat Exora.



AJK NEXO melalui saudara Nasirisham telah mengambil inisiatif untuk membuat arrangement dengan SC Proton Edar Jalan Gangsa bagi membolehkan ahli-ahli NEXO mendapatkan stok baru jack ini sebelum Aidilfitri. PW No. bagi Jack baru adalah PW828351...good job bro.



Jack yang telah ditukar sesuai dengan berat Exora



Kepada pemilik Exora yang masih belum mendapatkan Jack baru ni, boleh lah menghubungi SC yang berdekatan

6 comments:

  1. Sama-sama sifu mitos..nasib baik depa kat Utara dah buat arrangement awal untuk member2 NEXO macam kami ni

    ReplyDelete
  2. kne ckp kt mak aku.. uhuhhu.. mggu dpn dia g SC nk repair lampu ABS menyala...

    ReplyDelete
  3. ABS tu mungkin sensor problem...takper bukan major..kalau nasib baik boleh dapat ready stock untuk Jack ni..kalau tak kena order dulu

    ReplyDelete