NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, September 7, 2011

TT Ngeteh Larut Malam Edisi Raya dengan Nexorian & Ninjarian @ Melaka

Kalau balik Melaka rasa tak best kalau tak mengeteh dengan K.E ngan Poknik...Port tetap kitorang mana lagi...mestilah Tom Yam Corner Ayer Keroh...parking pun luas...yang penting tak jauh dari rumah...TT start pukul 10pm, patutnya malam tu bro Azlee, owner Inspira nak join sekali pasal aku nak updatekan GPS dia dengan PaPaGO X8 tapi last minute ayah dia tak sihat...takper bro...next time ada lagi



Akhirnya yang K.E tunggu-tunggu...hehe Sticker Road Tax NEXO...bukan main gelak besau :D..sambil tu sembang-sembang ngan Poknik pasal ride 4 bukit ngan jamuan raya geng ninja yang akan diadakan hujung bulan ni...haha poknik punya racun malam tu memang tak hengat...memang aku kena bako sampai hangus...confirm dah aku join dan duk sechalet ngan poknik nanti :D

Kul 12 tengah malam baru on laptop kasik update map Papago kat GPS K.E, lepas ni version bawah dari X8 dah takde map update lagi..jadi K.E lepas ni layan X8 jer lah yer..Habis TT dekat pukul 2 pagi...sebelum balik tu terspot emblem Nombor Siri NEXO kat Exora K.E..perghhh memang sengatt bro...jangan lupa buatkan aku punya...nombor kita kan berturut :D

No comments:

Post a Comment