NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, September 4, 2011

TT Ngeteh Larut Malam Raya Pertama @ Taiping

Lepas selesai barbeku ngan family...dalam pukul 11.45pm aku pi ngedate ngan Prez Nexo aka bro fandy yang balik tepen gak sambut Aidilfitri...



hehe nak pi jejauh sangat aku bukannya reti jalan kat sini...so jumpa kat kedai makan area Simpang jer...nasib ada kedai bukak...Restoran Asma Tom Yam...Ramai jugaklah yang turun makan...dah tak larat kut nak layan ketupat, rendang :) haha sambil minum tu aku bagi sd card upgrade pre-installed untuk GPS bro fandy special for Nexorianz..dah masuk PaPaGO X8...senang ler sebab version ni jer yang boleh update map

Masa TT tu dapat plak sms dari Apai..ajak ngeteh...jom minum kat MPT..suh bawak bro fandy skali...hahahahalooo bro...aku orang melaka ler...bini yang orang tepen :D nasib baik bro fandy tau MPT = Majlis Perbandaran Taiping



Minum kat Restoran Nasi Kandar ARAHMAN...meriah gak ler kat bandar ni sebab depa sambut Hari Merdeka....Lama betul tak jumpa Apai...aku pun jarang dah turun Shah Alam...tu yang sembang baek punyer sampai pukul 4 pagi...hehe banyak nak citer...

So sebelum balik...dapatlah sticker roadtax NEXO dari bro fandy...amik skali untuk K.E ngan ayiesal...bro fandy pun ada bawak sticker windscreen...aku order special untuk tampal kat ninja

Sampai rumah mertua dalam kul 4.30 pagi...hehe kunci tak bawak...bini dah lena malas ler nak kacau...apa lagi..kasik rata sit belakang Exo buat tempat tido...best jugak tido dalam Exo ni...lain kali aku nak siap2 spare comforter ngan bantal

4 comments:

  1. Lorrr... tak tau lak gi makan kat tepen ... klu ada aku leh joint aku pun kat tepen gak time tu.... raya dua aku pun dah carik mamak kat kemunting...hehehehe

    ReplyDelete
  2. Aku pun dapat sms dari Apai ajak minum masa raya tu...unplanned TT, hehe...sekarang kena hati-hati nak lepak kedai mamak sampai larut malam, takut kena....sendiri mau ingat

    ReplyDelete
  3. maaf jika tidak terlalu lewat untuk Ucapan Selamat menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir & jika ade batin jugak dipohon maafkn :)

    ReplyDelete
  4. Bro mohzani...salam Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin dari aku jugak..kalau2 aku ada tersmash ko :D

    ReplyDelete