NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, October 17, 2010

TM CDMA - Staff Package

TM CDMA Staff Package ni hanya dibuka kepada 10,000 staf yang berminat dan terawal membuat pendaftaran. Antara kelebihannya yang paling best adalah panggilan percuma ke mana-mana talian tetap TM tanpa had :) FOC...diulang suara FOC tapi kalau call mana mobile line, kena lah caj

Jadi, aku sebagai salah seorang staf confirmed takkan melepaskan peluang ni. Kalau diikutkan package ni ditawarkan pada hujung tahun lepas dan sepatutnya pada awal tahun semua staf dah terima CDMA phone ni, tetapi atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan, berlaku sedikit kelewatan.

Setelah lama menunggu, pada hari Jumaat lepas, 15/10/2010, akhirnya aku dah collect set aku. So sekarang ni aku kalau call member-member pun aku call office line, call rumah diorang melainkan tak dapat dielakkan baru lah aku call mobile line :) tu pun still guna product TM, guna iTalk :)

Ni ada beberapa gambar TM CDMA phone

Model C700, Haier Olive
Photobucket

Spesifikasi
Photobucket

Terus boleh guna
Photobucket

Aksesori
Photobucket

4 comments:

  1. bro... kalau org biasa mcm aku ni boleh ker pkai... teringin gak nak pkai...

    ReplyDelete
  2. yang pakej ni untuk staf sahaja buat masa ni, cuba pegi TM Point untuk dapatkan maklumat lanjut, ada set yang ;ebih menarik rasanya untuk pelanggan luar

    ReplyDelete
  3. semestinya bos yang standby jer dapat produk ni senang TM nak callkan...caboot

    ReplyDelete
  4. hehehe..10,000 unit yang pertama register dapat pakej ni..tak kira status jawatan bro, tu sebab kerani macam aku oun dapat :)

    ReplyDelete