NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, July 31, 2011

Captain America: The First Avenger 3D



Dekat 2 minggu dah plan nak outing dengan ipar duai, kalau boleh nak ajak semua sekali tapi yang confirm boleh join cuma mak lang wonder kids :D hehe, so proceed jugaklah sebab esok dah start nak puasa...kebetulan bakal paksu pada maksu wonder kids tengah cuti sem, kitorang pun ajak lah sekali join sekaki...boleh kenal-kenal :D

First time nak try buat e-payment, kira sebat jer lah tak kisah kalau tak dapat 50% diskaun tu..tapi rupanya sistem e-payment GSC ni memang ada special tagging untuk GSC EON Credit Card holder, dapat 2 type discount, 1st yang beli more than 1 ticket, satu lagi yang 50%, so yang confirm cuma aku, wife, mak lang & bakal paksu

GSC charge RM74 lepas dapat diskaun RM4, sms dari EON bank pun menyusul notify actual charges

Pagi tadi masa nak pi, adik ipar aku aka mak lang bagitau hubby dia aka pak lang nak follow sebab mc...hehe cantekkk rehat kat rumah pun boring baik rehat sekali ngan kitorang, so dengan pantaz buat e-payment, nasib baik seat sebelah tu kosong lagik :D

Memang berbaloi guna GSC EON Credit Card ni, Bonus Value lepas redeem 5 tiket tadi still ada balance RM45.25

Layanz trailer

2 comments:

  1. Mesti punyer...tunggu next movie yang daboom, The Avengers, 1 movie ada Thor, Iron Man, Hulk ngan Captain America skalik...bila nak buat Kapten Malaysia...hehe tak silap aku dulu masa sekolah rendah tiap2 bulan dapat komik Kapten Malaysia ni :D

    ReplyDelete