NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, July 17, 2011

Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 - 3D & 2D



Senarai Filem Harry Potter
1 Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001)
2 Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
3 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
4 Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
5 Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
6 Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
7 Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 (2010)
7 Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 (2011)

Sejak 1st movie Harry Potter ni released, aku ngan wife belum pernah missed lagi lah..hehe tapi 1st and 2nd movie tu kitorang belum ditakdirkan jumpa lagi...haha masa 3rd movie tu baru start kawan..so layan sama-sama sampailah "The End" of the Harry Potter's journey

Sebenarnya aku dah ter'layan' awal, Syukur yang belanja..tapi bukan aku sorang..7 orang dia belanja...3D lagi..hehe takkan nak tolak plak..tapi mungkin sebab aku dah layan 3D Transformers - Dark Of The Moon...so aku rasa effect 3D pada last movie Harry Potter ni agak kureng sket..lebih kurang macam Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

So since wife aku tak tengok lagi...aku ajak lah dia pi tengok kat GSC Terminal 1, Seremban petang tadi..layan sekali lagi tapi yang 2D jer lah..hehe check in dengan Foursquare terus dapat unlock Harry Potter badge :D

Kebetulan dah ada GSC EON Credit Card, sajerlah nak test guna...wow!!! memang berbaloi, pemegang credit card awal-awal lagi dah diberi Bonus Value RM100.00, so harga 2 tiket tadi RM17, terus dapat redeem untuk harga 1 tiket RM8.50, jadi cuma kena caj RM8.50 jer..ada balance RM91.50 yang mesti guna sebelum 04/12/2011..hehe sempat..takder hal lah kalau nak habiskan. Refer SINI untuk dapatkan maklumat lanjut tentang kelebihan kad plastik ni :D

Lepas ni boleh test guna untuk beli tiket 3D plak...so next week Captain Amerika plak dah menunggu...hehe amacam adik-adik ipar aku yang kaki wayang? Kalau mau layan dengan diskaun kasik calling calling eh :D

Layanz trailer

No comments:

Post a Comment