NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, July 10, 2011

TT Ngeteh Larut Malam - Upgrade GPS K.E

Jumaat lepas ada urusan kat Melaka..tapi bukan pasal kerja lah..pasal GPS, semenjak dua menjak ni memang susah nak dapatkan A1000i, dulu sonang jer nak dapat..berlambak orang nak jual kat mudah.my, sekarang cecuba carik..takder dah, hehe depa dah realize lokatoo ni barang "panaz" beb :D..tu sebab kena carik lubang lain..sekarang ni owner inspira yang banyak lego kat aku, so kalau ada stok even sampai melaka pun aku sanggup merempit balik...

Nasib baik K.E free malam tu, sms kechat dia pun kata boleh ON TT, patutnya GLM Bikerz poknik ngan Pie nak turun skali tapi Poknik ada keje balik lambat, Pie plak baru habis menolong kenduri, tak sempat nak mai...it's ok bro :)

Malam tu pun patutnya aku jumpa member ninja 250R, bro epul, nak sambau Waterless Car Wash dengan Microfiber towel, tapi terpaksa cancel last minute sebab anak dia tak sihat, takper..family first :)

Sampai Tom Yam Corner, K.E dah setia menunggu dengan....



hehe tak percaya ke dengan harga yang aku dapat?? ini Nego tahap gaban chan tau...apa pun mesti jadik tapi harga maintain murah..jadi kalau tolak dengan kawan-kawan pun dalam range harga mampu milik...hehe

Masa nak masukkan Papago X8, rupanya SD card 4GB K.E dah tak muat...nasib baik dia ada bawak SD card 2GB yang dulu, kasik adjust sket launchpad bagi cunz, test one time terus boleh run..next time boleh upgrade ke sd card 8GB eh bro :D

TT bersurai lebih kurang pukul 3.30pagi...aku pun terus cargas balik Bangi

2 comments:

  1. amat berharga juga ye model lokatoo... ingat org lebh pandang model len dpd lokatoo :)

    ReplyDelete
  2. dulu orang tak tau yang macam2 software navi boleh masuk dalam lokatoo...haha sekarang depa dah tau :D

    ReplyDelete