NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, July 8, 2011

Ninja @ Parking Lagi

Khamis lepas..sajer lah lalu kat parking masa lunch hour..hehe tak sangka plak kali ni ada 2 ninja greenz mengapit ninja aku :D sorang tu aku kenal lah, bro mzulk29..tapi yang ninja SE ni tak tau plak sape ownernya...mantap seh dengan ekzos Arrow..

Masa masuk forum Ninja 250R, dapat PM dari bro Abaan....laaa rupanya dia yang datang mai parking sebelah aku..ada meeting tak sempat nak roger aku..kalau tak boleh lah pi minum sat, tak pernah jumpa lagi...kenal dalam forum jer

2 comments:

  1. entah bila aku boleh beli superbike ni hehehe

    ReplyDelete
  2. boleh..sajer tak nak beli tu :) jom ler bro mdshaari, pie pun nak sambau ni

    ReplyDelete