NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, July 3, 2011

Transformers: Dark Of The Moon 3D



Ini lah movie yang dinanti-nantikan tahun ni, Transformers: Dark of the Moon, plan asal nak tengok midnight hari Sabtu tapi tak dapat nak buat reservation, GSC Alamanda, IOI, MidValley semua fully booked untuk 3D. Nasib baik untuk Ahad slot pukul 11.00 pagi ada seat kosong lagi, terus ajak wife pi layan :D

Jalan cerita yang menarik, kalau dulu masa 2nd released citer pasal otai Decepticon, the Fallen, untuk edisi ke-3 ni citer otai Autobots, Sentinel Prime. Dia ni Autobots leader sebelum Optimus Prime, masa perang kat Cybertron, dia dah cipta teknologi Space Bridge untuk bina semula Cybertron nanti, masa nak selamatkan diri, kapal angkasa dia kena tembak so terhempas kat bulan...

Rupa-rupanya awal-awal lagi dia dah pakat ngan Megatron nak jumpa kat bumi untuk bergabung dengan Decepticon nak bina semula Cybertron kat bumi, tapi sebabkan terhempas, dia kira macam nazak ngan koma kat bulan. Cuma Sentinel Prime jer yang boleh activate kan teknologi ni, so Decepticon pun trick Optimus untuk gi cari Sentinel Prime kat bulan dan guna matrix leadership untuk hidupkan Sentinel Prime..so citer selanjutnya pi lah tengok wayang eh :D

Kali ni banyak robot yang mati, antaranya Ironhide, Starscream dan part yang paling best Optimus Prime bunuh Megatron dengan Sentinel Prime...tak taulah lepas ni ada sequel untuk Transformers, harap-harap adalah...

Movie ni memang the best 3D movie selama aku start layan 3D ler :) 10 bintang wa bagi!!

Layanz trailer

No comments:

Post a Comment