NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, August 13, 2010

e-QALAM

Pada pemegang-pemegang kad kredit Bank Islam, tentu ada dapat brochure berkenaan e-Qalam ni, aku dah beli dengan tujuan nak betulkan bacaan sendiri dan wife aku juga.

Pakej e-Qalam ini dilengkapi dengan:

Beg kulit


Senaskhah Al-Quran Rasm Uthmani


Pen digital untuk audio bacaan dari Imam Masjidil Haram, Syeikh Saad Said Al-Ghamidi serta ada terjemahan sekali


1 unit fon telinga


1 unit kompas kiblat


buku panduan dan kad jaminan selama 1 tahun dari tarikh pembelian, boleh refer brochure


Demo
video

Masa aku beli RM520, aku beli 2 set, satu lagi untuk ibu aku. Sekarang ada promosi, cuma RM500, boleh order kat website e-Qalam

Barang-barang lain beribu kita boleh beli, jadi jangan kedekut untuk beli e-Qalam yang cuma RM500 sahaja

2 comments:

  1. Agak bro masih ada lagi ke offer ni.. betul jugak aku akui bab baca al-quran mmg kurang pandai

    ReplyDelete
  2. baru try buat shopping cart kat website e-qalam, still offer harga RM500

    ReplyDelete