NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, August 23, 2010

Launchpad Chan @ EOCM 242

Ni lagi sorang member EOCM aku yang perap lokatoo dia selama setahun...tak pernah guna, sticker screen pun tak tanggal lagi :) yang ni sama model dengan aku punya, win ce 5.0, nasib baik dia tak jual pada sesape lagi

Sebab dia rajin bertekak dengan aku, so aku dah upgradekan serta customize ikut selera dia

Main Menu
Photobucket

Menu Games
Photobucket

Exit Menu
Photobucket

Download launchpad

2 comments:

  1. Tima kasih En Jimon....
    Mulia sunggguh hati tuan hamba
    Ueceh...

    Chan EOCM 242

    ReplyDelete
  2. hehe welcome :) jangan lupa chan dapatkan fakta spoiler, aku nak upgrade, tq

    ReplyDelete