NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, May 2, 2011

Beli Proton Exora H-Line / Inspira 2.0CVT dapat Lokatoo A1000i

Setelah setahun lebih guna Lokatoo A1000 Win Ce 5.0, akhirnya dapat jugak aku upgrade ke Lokatoo A1000i Win Ce 6.0, baru lah best nak menggodek lagi :)
Photobucket

Complete package in a box, memang puas hati
Photobucket

Produk spesifikasi boleh refer kat sini

Dapat jer terus upgrade SD card ke 8GB, dapat run 10 Navigation Software termasuk Lokatoo Navigation Software version 4
Photobucket

Menu GPS
Photobucket

Menu yang lain sama dengan launchpad Cip GLM

4 comments:

  1. launchpad ni utk CE6.0 ke??? launchpad ni utk display ye, x bley share dgn mane2 sbarangan person ke??

    ReplyDelete
  2. launchpad ni boleh jugak masuk kat win ce 5, for private used only tapi kalau nak, kenalah turun TT godek GPS kat melaka :)

    ReplyDelete
  3. bro, skrg dah ado version Lokatoo version HD.... tp nak pkai yg mn lunchpad or software yg ada skrg sume x compatible dgn version ni, so ado apo2 cadangan?

    ReplyDelete
  4. boleh jer guna launchpad yang aku share kat sini, so far dah ada yang success run Papago X8.5

    ReplyDelete