NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, October 24, 2011

Sometimes...Suddenly You Want To Reward Your Wife - Riding Boot



Rasa macam tak lengkap plak bila aku jer yang ada Riding Boot...mana taknya hampir 90% wife aku ride ngan aku...pi keje sekali...outing pun sekali..la ni kalau kena masa, dia follow jugak aku ride balik Melaka...takkan biar dia pakai sandal jer...adoii tak syiokkk lerr...takder sengattt :D

Atas dasar "Bini didahulukan, keluarga diutamakan" hehe sabtu lepas singgah ler kat kedai bikersvalley kat Seksyen 8, Bandar Baru Bangi sambaulah jugak brand IZ-2, waterproof, Harga RM370.00. Hehe barulah sedondon

No comments:

Post a Comment