NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Tuesday, October 4, 2011

GPS Upgrade Service For Bro Rosman - Sd Card 4GB

Sebelum ni aku memang ada sambau extra set GPS Lokatoo A1000i, sajer mana tau ada kengkawan yang minat, kalau kena harga boleh lepaskan...akhirnya bro Rosman yang offer harga terbaekkk, senang deal tak banyak citer :D masa tu sd card original cuma 2GB jer, jadi boleh masukkan Lokatoo, Garmin, PaPaGO X5SE & PowerMapZ9...tu pun free space tinggal less than 200MB



Masa main badminton ngan geng SSBC kat SMK La Salle, dia mintak aku updatekan map sekali tambah dengan PaPaGO X8.5, apa lagi...time to upgrade to sd card 4GB, memang senang deal lah...bagi harga terus jadik jer :D



Set GPS bro Rosman Powered by 8 Software Navigation:

1) Lokatoo Software Version 4.1
2) Garmin
3) PaPaGO X5SE
4) PaPaGO X8.5
5) iGO Primo
6) Mapking Landmark
7) NDrive 10
8) PowerMap Z9

3 comments:

  1. jimon, Papago X8.5 dgn Papago One! apa bezanya? One! kata dia pun X8.5 jugak (dari Navitotal).

    ReplyDelete
  2. jimon, saya punya pun dah install semua yang di buat untuk bro Rosman tu, cuma extra Sygic je, nak tanya mana nak dapat software macam organiser ala-ala microsoft office gitu, baru complete PND tu jadi gajet yang power, setanding dgn ipad / galaxy tab. kalau boleh wifi + internet browser lagi lah terangkat bro heheheheheheheh.

    ReplyDelete
  3. Andak, sama jer Papago ONE dengan X8.5, macam Proton Inspira dengan Mitsubishi Lancer :D

    Software office tu aku ada share kan kat launchpad SE 2011

    ReplyDelete