NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, October 8, 2011

Ganti F1 Style Flashing Brake Light

Dari sebelum raya lagi aku dah perasan F1 Flashing Brake Light yang aku pasang dulu ni macam ada LED yang dah blow...masa raya kat taiping lampu ni pun dah tergesel dengan jalan masa reverse terus tercabut skru...hehe senget jerr lepas tu...dah tak sengattt...sakit mata woooo...petang tadi pusing-pusing kat Seksyen 4 Bandar Baru Bangi, singgah sat kat Kedai Aksesori Teek Seng..nasib baik ada, so kali ni tukar selera...pakai flashing biru plak...terus cargas masuk Exo dalam kedai



Pemasangan lebih kurang 10 minit jer...sekejap pasal wiring semua dah buat...nak ganti brake light ni jer...harga pun ok..RM40...siap dah...baru sengattt balik :D

No comments:

Post a Comment