NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Saturday, October 1, 2011

Thailand Map 01/09/2011 for PaPaGO X8.5

Masa TT Raya kat Taiping, Prez NEXO aka bro fandy ada mintak aku carikan map Thailand yang update sebab nanti geng NEXO ada plan nak buat jelajah ke sana hujung tahun ni. So aku suggest ler guna map Thailand untuk PaPaGO X8.5 yang paling latest dan hangat sekarang ni...baru syooook :D

Photobucket

Photobucket

Download Map Files LINK (password required)

How to get the password
1) Become ABM follower and
2) Click "LIKE" Fan Page Blog Aku Budak Melaka and
3) Click "LIKE" Fan Page Soley2 Badminton Club and
4) Become Supporters to PicBadge Soley2 Badminton Club and
5) Be a Follower to nexonr.blogspot.com

23 comments:

  1. bro jimon, boleh bagi password utk donlot thai map.. ;)

    ReplyDelete
  2. bro solution tj, check your email

    ReplyDelete
  3. welcome bro, thank for become loyal ABM follower :D

    ReplyDelete
  4. dalam thread dah diterangkan cara2 nak dapatkan password

    ReplyDelete
  5. Bro Macam Mana i nak minta Download Password?

    ReplyDelete
  6. Danny, give me ur email address, i'll email to you

    ReplyDelete
  7. boss password plsss....norp5922@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. will email to you after you add this picbadge :) -> http://www.picbadges.com/soley2-badminton-club/1845712

      Delete
  8. bro macam mana nak dapat password untuk download...aku dah click semua tak berjaya.
    email kat aku plasss/

    ReplyDelete
    Replies
    1. add this picbadge dulu..then aku emailkan password, bagi email address plz

      Delete
  9. Replies
    1. hantar PM ke https://www.facebook.com/Blog.Aku.Budak.Melaka untuk dapatkan password

      Delete
  10. Bos, saya dah pm ke https://www.facebook.com/Blog.Aku.Budak.Melaka utk dapatkan password.

    ReplyDelete