NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Tuesday, October 25, 2011

Weekend Ride - Melawat Atuk

Lepas sambau Riding Boot untuk wife aku terus kitorang rempit balik Melaka...nak melawat Atuk aku yang kurang sihat...ni 1st time wife aku follow ride sekali hehe...sesi pemanas badan...nanti nak ride balik tepen lagi lamalah kena membonceng :D

Sampai rumah atuk aku dalam pukul 9.15pm..duduk dan sembang kejap...Alhamdulillah dah sihat, tepat 10pm cargas pi rumah mak aku sat...



haha nasib baik sampai on time...sekali hujan turun...so pinjam keta mak aku...bini teringin nak makan ikan bakau....layan kat Anjung Batu...



Nasib baik lepas makan hujan pun reda...so boleh lah gerak balik bangi malam tu jugak :D

No comments:

Post a Comment