NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, October 21, 2011

Dainese Pouch Bag



Rabu lepas sempat menyinggah lagi kedai bikersvalley kat Seksyen 8, Bandar Baru Bangi. Kali ni plan nak sambau Pouch Bag, bila ride boleh lah letak kunci rumah, remote gate, Galaxy S II, cdma phone, glove, buff, wallet dan macam-macam lagi barang yang ada dalam poket :D hehe bila clear pocket baru lah selesa nak merempit + kalau hujan takde menjajau nak selamatkan barang-barang ni. Cari yang simple & harga mampu milik...terberkenan lah yang brand Dainese ni..2 tone red & black..match dengan half glove aku...rega pun cantekkk RM40 jer..

No comments:

Post a Comment