NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, October 3, 2011

Weekend Ride dengan Amran

Ahad lepas, Amran ajak aku ride gi open house Aidil kat Mantin...mau bagi NSR 150R dia warm-up lepas overhaul + dia nak balas dendam pasal tak dapat nak konvoi masa gi team building kat Eagle Ranch hari tu...hehe...start konvoi kat Exit Tol Bangi, tayar golek pukul 10.15 pagi



Cuaca pun suam-suam gitu...tak panas tapi dah start mendung..tawakkal jer kalau hujan ride in rain ler jawabnya :D Berhenti kat R&R Nilai Arah Selatan untuk sarapan...TQ Amran belanja teh tarik..



Lepas dah kenyang terus sambung ride ke Mantin...hehe tak yah pakai GPS pasal Amran dah hafal route yang Aidil emailkan tu...memang confident tahap gaban....tapi akhirnya sesat sampai ke Seremban...keh keh....cesss, last sekali sebab dah tak jumpa jugak, Aidil suruh tunggu kat Balai Polis Mantin jer...dia datang pasal tak mau kitorang terus dalam kesesatan..huhu



Lepak makan-makan + sembang ngan Aidil...dalam kul 1.15 petang kitorang pun gerak balik.

No comments:

Post a Comment