NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, March 11, 2012

2011 Map For iGO

The latest map dated 10/07/2011. Map for Malaysia & Singapore

Click folder content > Copy map - format .fbl and paste / replace it in folder map

Click "LIKE" Fan Page Blog Aku Budak Melaka and Fan Page Soley2 Badminton Club before request for password :)

44 comments:

  1. Replies
    1. boleh..guna nick FB apa yer click Like fanpage? bagi email address...nanti aku emailkan

      Delete
  2. Assalam...Jimon,
    Harap dapat berikan passwordnya..
    Terima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...sebelum tu nak tau guna id fb apa click like kat fanpage ABM ngan SSBC tu..

      Delete
  3. Bro bak mai password untuk IGO map...id FB Azman Nordin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok....hantar Private Message kat fanpage ABM, takkan aku nak reveal password kat public :)

      Delete
    2. he he...dah hantaq dah PM...TQ

      Delete
  4. As salam tuan, boleh dapt p/w utk download igo map. terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tuan...boleh...click LIKE dulu kat 2 fanpage tu...pastu khabau kat kawan tuan guna nick apa click LIKE...nanti kawan share kan password :)

      Delete
  5. salam saudara jimon,

    boleh berikan password utk map ni?
    Saya dah like 2 fanpage tu. Nama fb saya Shiema Nst

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, boleh bagi email address, tak boleh nak access FB sekarang ni

      Delete
    2. ok
      adiahubby@yahoo.com.my

      Delete
  6. Bagi kat aku password iGo kat email pkgjohol@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak cukup syarat lagi..cuba baca betul2..hehe ada lagi 1 fanpage tak click LIKE, click yang tu dulu baru aku bagi password

      Delete
  7. salam, i dah klik like bg kedua2 fanpage..

    leh bg password?

    Selamat berpuasa,

    Rgds,
    Jim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, you belum click LIKE ni lagi -> https://www.facebook.com/Blog.Aku.Budak.Melaka

      saya dah check nama you takde pun :) so click it first yer

      Delete
    2. sudah klik like..

      name fb i jimmy kee :D

      Delete
    3. ok....hantar Private Message kat fanpage ABM, then i'll reply :)

      Delete
  8. sila hantar password ke cloudlfg85@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hantar Private Message kat fanpage ABM, then i'll reply :)

      Delete
  9. salam lebaran...
    boleh saya mintak password utk iGo...
    dedua fanpage tu saya dah klik...
    id FB Faizol Azimi...
    terima kasihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...dah check baru click LIKE fanpage SSBC jer, ABM belum lagik..click LIKE dulu eh

      Delete
  10. Assalam Jimon...latest map untuk igo8 belum ada yer..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam, belum dapat lagik..kalau ada nanti kawan share kan

      Delete
  11. Assalam...
    Saya nk minta pswd blh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam....boleh..click LIKE both fanpage tu dan hantar Private Message, nanti saya reply

      Delete
    2. saya dah like...gn nama hazalaila nur an-nissa

      Delete
  12. Hihi boleh minta password ?? thk u so much

    ReplyDelete
  13. bagi password takeong9@gmail.com

    ReplyDelete
  14. I have click like. Pls bagi password takeong9@gmail.com or takeong@tm.net.my

    ReplyDelete
  15. Sudah click FB like. Please bagi password. takeong9@gmail.com

    ReplyDelete
  16. As salam boss, boleh share pword? Aku dah like 2 fanpage. Nama Amer Aqel

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, hantar PM kat fanpage Aku Budak Melaka, nanti aku reply :)

      Delete