NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, March 28, 2012

GPS Upgrade Service For Bro King Kong

Lepas Alor Setar terus cargas ke Kuala Terengganu plak, sajer lah offer live upgrade GPS kat fanpage ABM mana tau ada yang berminat, hehe sekali dapat email dari bro King Kong mau upgrade GPS A1000HD dia, perghh tahniah lah bro pasal jadi customer aku yang pertama aku buatkan untuk HD version ni :)



Masukkan Launchpad HD ABM dengan software GPS HD resolution 800X480, success installed Garmin, Papago X8.5, iGO Primo 2.0, Powermap Z9 dan pre-install Lokatoo Software version 5



Masa nak handover GPS bro King Kong ni dapat free gift tuala :) terharu seh..ni lah first customer online aku bagi free gift..hehe TQ bro!

8 comments:

  1. Tuan,
    Macam mana nak jumpa tuan utk upgrade lokatoo a1000hd? Saya di kota damansara.
    Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...bagi email sedara...nanti saya bagikan butiran :)

      Delete
    2. bro duk melaka ke. Area mana. saya duk ayer keroh. nak tanya leh update gps 2012 garmin n way way tak ?

      zack6dmbb@yahoo.com

      Delete
    3. sedara leh update gps map 2012 garmin n papago tak ? sy d ayer keroh mlk. sdara melaka d mana

      Delete
    4. bro..update map garmin self service boleh refer sini -> http://myjimon.blogspot.com/2010/07/map-updates-for-garmin.html

      map update for papago X7 & below -> http://myjimon.blogspot.com/2010/07/map-updates-for-papago-x5se.html

      map update for papago X8.5 -> http://myjimon.blogspot.com/2011/10/map-updates-for-papago-x85-m3gps-x85.html

      Delete
  2. salam bro...
    GMXT utk android phone belum ada ke?
    tapi bukan garmin asus.

    ReplyDelete