NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, March 25, 2012

Stongan Rider

Tak semestinya bila nak ride kena pakai jaket, kalau malam ok ler tapi kalau siang dengan panas terik...hehe mau lencun dengan peluh...tapi reason sebenar rider pakai jaket walaupun ride tengah panas sebab tak mau kulit tangan gelap :)

Dengan Stokin Tangan atau lebih dikenali sebagai Stongan, adalah option ride secara jacketless :) Yang ni aku beli dengan bro mozact dari FB Geng Ninja 250R Malaysia. Kain jenis licin linen...memang selesa pakai...harga RM10 COD kat area bangi..kalau mau pos cuma tambah RM3

No comments:

Post a Comment