NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, March 21, 2012

GPS Upgrade Service For Faizah

2 minggu lepas...Faizah dari Bandar Bukit Mahkota, owner Lokatoo model A1000i request untuk upgrade kan GPS dia dengan Launchpad SE 2011. So deal ON minggu ni, malam tadi jugak aku pun turun pi sambau micro sd card kat Jusco Equine



So untuk lokatoo, software version terkini 5.5 untuk Proton dah install, cuma kena gi website Lokatoo untuk dapatkan Activation Key, Garmin success run, PaPaGO X5SE success run...exit via Video button untuk ke Launchpad, PaPaGO ONE aka PaPaGO X8.5 success run, iGO Primo success run, MapKing Landmark success run, NDrive 10 success run dan PowerMap Z9 success run. Ada customize sket pada launchpad Faizah...dia mintak tambah Pocket Quran..no hal, boleh jer



Sd card akan diposkan esok :)

5 comments:

  1. salam bro. klu saya nak mintak upgrade service mcm ni jugak blh tak? klu nak charge pn blh sb x berapa pandai n x sempat2 nak buat..

    matkedah

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam bro...boleh jer, nak tau lebih lanjut sila email aku yer :)

      Delete
  2. Sd card dah pos guna Pos Ekspres Ref: LG14 233 340 4MY

    ReplyDelete
  3. mmg nmpak gempak la bro, yg mahal tu ade trademark web blogspot tu :), ni dah masuk 1st quarter 2012, x update ke (launchpad SE 2012)???....
    sory bro, NGN tengah banyak ni nk ganti alat lame TM...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe waaaa lama tak sembang dengan ko bro...amacam cuti kawin? best? :D

      hehe untuk 2012 ni layan launchpad HD plak...nanti kita arrange frenly game badminton arrr

      Delete