NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Thursday, March 1, 2012

Map Updates 12/01/2012 for PowerMap Z9 - Malaysia Map

Download Map Files LINK = hxxp://bitshare.com/?f=dhzd7k07. Replace xx with tt

Extract and copy to the respective Maps and TravelGuide Folder

10 comments:

  1. lama sgt dh x mengupdate map ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti bila sifu dah hapgred ke A1000HD mesti datang balik semangat nak ngapdet map :-)

      Delete
    2. salam bro jimon link powermap nak updatemap dah tutup ke...bagi link lain plak bro

      Delete
    3. file dah takde...nanti kalau aku jumpa link yang lain aku share kan

      Delete
  2. bro jimon... xder map baru ke... jumpe januari 2012 je..
    file size dah la besar..

    www.mediafire.com/?5jl5pmbt4t9o4lp
    www.mediafire.com/?fio8gr9ywwimuk5
    www.mediafire.com/?at9ypcxgq4cz9ap

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ni yang paling latest

      Delete
    2. bukan dia dulu lebih kurang papago ker?
      MFM xnk buat map lak utk powermap

      Delete
    3. memang base layout navigation to inspired by papago tapi format map lain dan tak boleh guna yang MFM punya...rasanya MFM takkan buat untuk Powermap

      Delete
  3. Salam Bro.. ada tak update terkini untuk gps tag photo.. atau apa kata adakan satu ruang yg boleh kita kongsi mana2 tempat yg menarik senang untuk geng2 lain nak pegi.. cadangan je la..TQ for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam bro..setakat ni takde update..mekasih atas cadangan...boleh jer buat satu thread khas untuk GPS tag photo for interesting places :)

      Delete