NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, December 21, 2011

How to get the password for file sharing @ blog ABM

How to get the password - just fulfill all these "5" below

1) Become ABM follower
Photobucket

2) Click "LIKE" Fan Page Blog Aku Budak Melaka
Photobucket

3) Click "LIKE" Fan Page Soley2 Badminton Club
Photobucket

4) Become Supporters by adding PicBadge Soley2 Badminton Club to FB profile pic
Photobucket

5) Be a Follower to nexonr.blogspot.com
Photobucket

Bila dah complete semua ni, boleh lah request password. Sila nyatakan email anda.

"Win-Win" situation...You give support and you'll get password...kira adil ler tu :)

26 comments:

  1. bro ak da join smua tu...
    email darkkyubi91@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Checklist untuk "Syazwan Shamsudin"

    1. Not yet - yang dalam list Top 10 tu Syazwan Ahmad
    2. Ok - ada nick "Syazwan Shamsudin"
    3. Ok - ada nick "Syazwan Shamsudin"
    4. Not yet - takde nick "Syazwan Shamsudin"
    5. Ok - ada nick "Syazwan"

    Settlekan dulu yang No. 1 & 4, lepas tu dengan pantas password akan diemailkan :)

    ReplyDelete
  3. Jasamu dikenang sifu mitos..hehe boleh jer kawtim :)

    ReplyDelete
  4. bro, saya dah join .... email : nizu

    ReplyDelete
  5. ok, tunggu 31/12/2011 tengah malam nanti, password akan dishare

    ReplyDelete
  6. yezza..tunggu esok...lepas tu kasik pancung semua :D..tapi jangan risau..lepas tu nanti ada ler jugak special untuk yang click fanpage diatas

    ReplyDelete
  7. bro jimon xdptla password..da kn pncung..smlm x smpt...pegi smbt besday ngn org tsayang..blk lwt x smpt nk bkak..td bkak da takde..wuuu.. cne ni bro..nak papago x8.5 je..T_T

    ReplyDelete
  8. bro Hakrif, tunggu bila fanpage ABM hit 400 LIKE, aku share sekali lagi nanti link & password :)

    cepat hit cepat ler ko dapat download...

    ReplyDelete
  9. Bos da join sume diatas,bleh send password?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah check tapi takder pun nick zaiful...guna nick apa eh join semua tu

      Delete
    2. ooo baru join follower jer, lepas dah click fanpage ngan add picbadge baru lah mintak nak password yang mana :) tunggu

      Delete
  10. Bos da add picbadge,nick hang tuah/mzaiful emel zamiratrading@gmail.com..saya nk password Launchpad SE Win Ce 6.0...he3..tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe wokey...TQ, nanti aku emailkan :)

      Delete
    2. hehe welcome bro...check your email

      Delete
    3. wokey da dapat..tq tq tq tq tq...dgn pantasnya sy mendownload...

      Delete
  11. bro sudah join semua diatas please hantarkan password itu.
    email:dinesh83@live.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..so which one you want? version win ce 5 or 6? this is meant for http://myjimon.blogspot.com/2010/12/launchpad-special-edition-2011.html

      Delete
  12. dah complete bro, rony123/rony123x tolong emailkan password wince6 to rony123x@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mana complete lagi...tak add pun pic badge :) dah add pic badge baru dapat password...tunggu

      Delete
  13. 5 syarat dah lengkap, passwordnya ada lagi ke bro? kalo ada tolong emel ke zulfikar_411@yahoo.com, tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni untuk dapatkan password launchpad SE, nak yang mana bro? win ce 5 ke win ce 6 punya? refer http://myjimon.blogspot.com/2010/12/launchpad-special-edition-2011.html, sila hantar Private Message ke fanpage ABM :) saya akan reply dengan password

      Delete