NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, December 19, 2011

Mission: Impossible - Ghost Protocol



Ni antara movie yang paling hangat untuk tahun 2011, memang penuh dengan aksi yang mendebarkan...sempat layan midnight Sabtu lepas dengan wife aku...memang ada kelainan untuk misi kali ni, yang obvious Agent Hunt tak dapat nak pilih team dia sendiri + hilang character kasanova ala James Bond pada watak Agent Hunt ni..sebab dia dah kahwin..setia ler tu :)

Synopsis - The story begins when a terrorist bombing destroys the Kremlin, the United States government activates Ghost Protocol and disavows the entire Impossible Mission Force. Ethan Hunt and his team are blamed for the attack, but are allowed to escape as part of a plan to enable them to operate outside their agency. Hunt is warned that if any member of his team is captured or compromised, they will be charged as terrorists planning a nuclear strike. This is not just another mission. The IMF is shut down when it’s implicated in a global terrorist bombing plot. Ghost Protocol is initiated and Ethan Hunt and his rogue new team must go undercover to clear their organization’s name. No help, no contact, off the grid.

Layanz trailer

No comments:

Post a Comment