Thursday, December 22, 2011

Savvy - Service 130,000 km

Rabu lepas singgah RS Auto untuk servis 130,000 km. Planning untuk minor service + tukar AMT oil tapi kebelakngan ni warning light "Auto" selalu jugak menyala, bila kena speeding meter terus tak function...tapi selalu sekejap jer, tak sampai 5 minit dah ok, rupanya speed sensor problem, replace kena RM240. Butiran dan kos keseluruhan seperti dibawah



Koordinat untuk ke RS Auto

PaPaGO
E: 101" 37' 0.4"
N: 3" 0' 39.2"

Garmin
N: 03" 00.654'
E: 101" 37.008'

Workshop dibuka dari Isnin hingga Sabtu, Ahad cuti. Boleh call Mr. Hoe terlebih dahulu untuk appointment (012-2365220)

2 comments:

  1. salam~~bro..nak tanye..betul ke no ni??coz aku kol die kte wrong no lak..n boleh tahu tak lokasi kedai ni...kt batu caves punye or kt puchong??
    ingat nk pergi coz aku ade prob yg same...

    ReplyDelete
  2. maybe dah tukau no. kut, kedai ni kat puchong..aku ada sharekan GPS kordinat tu

    ReplyDelete