NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Tuesday, December 27, 2011

Pengumuman Penting 2012!

PENGUMUMAN TERKINI! - Link dan password akan dikongsikan sekali lagi apabila fanpage Aku Budak Melaka hit "400" LIKE

Semua link untuk download software GPS yang tersenarai dibawah ini akan di remove/hide bermula pada 1 Januari 2012 tepat pukul 3.01 pagi (waktu Malaysia) disebabkan isu copyright.

Walaubagaimanapun, sebagai menghargai sokongan pengunjung blog ABM selama ini, password akan dikongsikan dengan pengunjung secara berperingkat pada 1 Januari 2012 bermula tepat tajam 00.00 hingga 3.00 pagi (waktu Malaysia) sebelum semua link ini di remove/hide

Jadi...tungguuuuuuuuu password yang bakal muncul :)

Garmin (password: )
PolNav 6026 (password: )
Galactio V8.6.02 (password: )
PaPaGO X8 (password: )
PaPaGO X6 (password: )
PaPaGO X8.5 (password: )
iGO Primo (password: )

22 comments:

  1. thank u bro jimon...alamak lopas ni bro takde le tulis pasal gps lagi ke?...

    ReplyDelete
  2. GuanYu...tulis lagi tapi cuma share review jer...hehe tapi tetap buat GPS Upgrade Service untuk sesape yang malas nak self-godek :)

    ReplyDelete
  3. sebab isu copyright ni lah aku diam je sampai sekarang hehehe

    ReplyDelete
  4. hahaha betul tu sifu mitos...lepas ni teman buat underground jer..

    ReplyDelete
  5. samalah underground dah ni, underground tu jgn lupa teman yek :)

    selamat tahun baru
    moga 2012 lebih sukses lagi

    ReplyDelete
  6. hehe boleh jer sifu mitos :)

    Selamat tahun baru 2012 dan semoga semua azam tercapai untuk tahun ni

    ReplyDelete
  7. Dah pukul 3 pagi, jadi semua password akan dipancung dan link akan diremove nanti...ngantuk seh..nak tido dulu..terima kasih atas sokongan :) nanti boleh share lagi kemudian bila fanpage Aku Budak Melaka hit 400 "LIKE"

    ReplyDelete
  8. mr jimon, xdpt nk download sounds galactio..xthu password..huhu

    ReplyDelete
  9. All links have been removed! Bila fanpage ABM hit 400 LIKE, links and password akan di kongsikan semula...thanks for the support!

    ReplyDelete
  10. mr jimon, dh chek msg kt FB..xde pun..hee

    ReplyDelete
  11. tak dapat ke? takper...bagi email address, nanti saya emailkan

    ReplyDelete
  12. hee..tqvm mr jimon..ni email address
    maslinda_said@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. ok linda, check your email :)

    ReplyDelete
  14. hehe tunggu ler ABM hit 400 LIKE yer

    ReplyDelete