NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, December 19, 2011

Ustaz Azhar Idrus @ MPH Menara TM

Siapa yang tak kenal dengan Ustaz Azhar Idrus? Ustaz yang cukup popular di laman YouTube dengan ceramah-ceramah beliau...hehe tak kering gusi dengan kepetahan gaya "ganu" ketika menyampaikan ceramah dan menjawab soalan-soalan para jemaah, pastinya setiap jawapan pasti diselitkan unsur-unsur humour yang membuatkan kita "kekal berjaga" sepanjang kuliah :)



Alhamdulillah, semalam 19/12/2011 warga TM berpeluang untuk bertemu Ustaz Azhar melalui segmen "Tanyalah Ustaz" yang dianjurkan oleh Badan Kebajikan Islam TM (BAKIT) di Multi Purpose Hall, Menara TM. Kuliah bermula dari pukul 12.30 tengah hari hingga pukul 2.00 petang

Ribuan jemaah yang hadir memenuhi ruang MPH, yang tak dapat masuk dewan tetap setia mendengar kuliah beliau di luar dewan



Fanpage Ustaz Azhar Idrus
Ustaz Azhar Idrus Original

7 comments:

  1. ustaz ni memang mantop..
    tiap kali ada ceramah, mesti penuh..
    gaya penyampaian dia santai..
    lebih dekat dengan org muda..kui3

    ReplyDelete
  2. malam ni kat Masjid Negeri pulak kat kuantan
    musti pergi punya :)

    ReplyDelete
  3. iz...betul..gaya penyampaian macam borak selamba jer...tu yang bagus...

    sifu AUC, jangan lupa rakam video..boleh share nanti kat youtube :)

    ReplyDelete
  4. ustaz azhar idrus best...dia ikhlas dalam menyampaikan ilmu, bukan macam ustaz lain...nak-nak yang ada berkepentingan...sorok punya sorok yang menyokong toghut...hok yang ikut ulama pula dia bantai...guane tu?

    ReplyDelete
  5. setuju..Ustaz Azhar menjawab soalan berdasarkan Al-Quran dan Hadis...

    ReplyDelete
  6. hari pun ada ceramah UAI ..pegi tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti pergi! meriah tadi...buat kat TM Convention Centre, memang selesa untuk orang yang datang dengar...CEO ngan CFO pun datang

      Delete