NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Monday, January 17, 2011

Update Map & Get Rewarded From Lokatoo

Promotion from Lokatoo
Photobucket

Just follow 3 simple steps
Photobucket

and you'll be rewarded :)

Received the free gift yesterday, thanks Lokatoo!
Photobucket

I've been using Lokatoo GPS for more than a year and never regret it, hehe of course you know what i mean, the set itself is reliable, no quality issue compared to cheap GPS China brand

Planning to get the new A1000i. Do not wanna miss to use the recent software version 4, which is totally new enhanced software with telephone search, the 1st in Malaysia, congrats Lokatoo!

26 comments:

  1. As salam.

    Tahniah sifu berjaya memiliki lokatoo gift

    Adakah semua orang yang mengikuti langkah seperti berikut akan mendapat free gift ni?

    ReplyDelete
  2. Salam..

    Dapat jugak ko benda nie ya...aku pun nak try jugak lah hehehehe

    ReplyDelete
  3. aku dari map 3.23 dah buat register dan download map sampai sekarang di dah version 3.26...masih belum menerima apa2..

    kira tak der rezeki lah ni ....hihihihi

    ReplyDelete
  4. adelah tu nanti...aku pun dah dapat semalam, confirm dapat bile lokatoo detect dah 2x update...cepat update sblm tamat. thanks to lokatoo

    ReplyDelete
  5. mdshaari-ko dah SMS register lokatoo set tu tak? kalau dah register awal2 insya-Allah dapat. kfadzli-hehehe masa dia announce dalam EOCM, aku terus re-register semula, nak make sure bila update map, lokatoo track, betul cakap msaidisa tu..

    ReplyDelete
  6. tahniahlaaa bro jimon...aku sampai laa ni lokatoo tak blh run...dh copy original file kat cd...asyik memanjang loading aje...tak tau nk buat mcmana lagi...pening2..

    ReplyDelete
  7. DAH sms register lama dulu tu pun dah buat dua kali...tak pe kalau tak dapat nak buat
    mcmana bukan rezeki aku ler tu...

    ReplyDelete
  8. niezam, ko kan guna win ce 6 kan, ko buat backup dulu launchpad ngan navi software ko, ko format semula sd card tu then masukkan software version 4 yang ada kat website lokatoo, aku dah buatkan untuk kfadzli, ko boleh refer posting aku jugak pasal software ni

    ReplyDelete
  9. mdshaari, no harm register sekali lagi bro..sms jer semula

    ReplyDelete
  10. itu mcm ka. ok akan ku sms lagi

    ReplyDelete
  11. sempat lagi ko nak update map bulan Feb dan Mac

    ReplyDelete
  12. Hehehehe punya lah semangat nak update software 4 aku nie,dah siap download tapi bila nak extract ke memory card penuh pulak...aduhaiii kena beli jugak memoray card 8gb nie wakakakakaka

    ReplyDelete
  13. sekarang dah murah bro, SD card 8GB ni boleh dapat harga antara RM45-RM50

    ReplyDelete
  14. Tulah pasal,aku tgk kat kedai Bukit Beruang harganya lebih kurang mcm tue jugak tapi next week rasanya nak beli maklumlah dpt gaji lagi2 aku kan student hehehehehe

    ReplyDelete
  15. beli yang mcm aku punya tu..micro sd, senang kalau ko tetiba nak upgrade ke A1000i nanti, hehehe..dah beli nanti ko tinggalkan set ko kat K.E, nanti aku buatkan

    ReplyDelete
  16. Nanti beli yang mcm aku punya tu, micro sd, senang kalau later ko ada plan nak upgrade ke A1000i :) dah beli jer ko pass kat K.E, nanti aku upgradekan, special service untuk pengguna VS kechat yang beli lebih dari satu unit

    ReplyDelete
  17. dah try bro jimon...tak blh run software lokatoo ni...loading aje...tak reti nk buat apa dah...tak dpt laa gamaknya aku nk dpt thumbdrive ni...huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  18. aisey...kalau senang2 ko turun BBBangi, roger aku...nanti aku tengokkan

    ReplyDelete
  19. orait bro jimon....kalan turun bangi...aku roger hang...

    ReplyDelete
  20. bro... cam ner diorg detect alamat kita... sebab aku beli kat org gps ni... tp dah register la... dah 3 version update tak ada aper2 pun... dia ada conform kan apa tak...

    ReplyDelete
  21. customer service lokatoo akan call untuk dapatkan alamat pos melalui nombor hp yang ko guna untuk registerkan set tu, kalau orang yang awal guna tu dah register dulu, confirm ko takkan dapat free gift tu

    ReplyDelete
  22. ooo....... menunggu dengan sabar...

    ReplyDelete
  23. Aku rasa tak berpeluang nak dapat pen drive Lokatoo ni....hahahaha

    ReplyDelete
  24. pendrive jer bro..yang penting apa yang ko dapat bila guna lokatoo GPS :) lagi berbaloi

    ReplyDelete
  25. betul x3 aku setuju sangat ngan pendapat bro nazri tu

    ReplyDelete
  26. Promotion ni telah pun tamat sejak 4 Mac 2011 lepas, tahniah yang berjaya mendapatkan free gift tersebut

    ReplyDelete