NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Thursday, January 13, 2011

2nd Upgrade SD Card For Lokatoo - 8GB

Photobucket

Memandangkan semakin banyak navigation software dan bermacam-macam aplikasi dan games nak ditambah, akhirnya SD Card 4GB aku pun tiba ke penghujungnya, hehe dah tak muat :)

Photobucket

Semalam outing dengan wife aku kat Jusco Equine, carilah SD Card 8GB kat bahagian HOME, so sambau satu yang micro sd, boleh lah guna bila aku dapat model lokatoo A1000i aku nanti

Photobucket

aku dah test run semua navi, games dan aplikasi lain, memang ok

9 comments:

  1. As-salam sifu...brp rege micro sd 8gb tu?

    ReplyDelete
  2. aku beli kat Jusco, harga RM49.90

    ReplyDelete
  3. salam..
    bro jimon,kalo sye nk launchpad versi yg bro pakai kat atas nih boley x?
    minat giler sye tgk,cantek,kemas dan lengkap...
    terima kasih...

    ReplyDelete
  4. salam..terima kasih..launchpad ni untuk personal used sahaja..atas jasa baik sifu mysof

    ReplyDelete
  5. Oo..kalo camtu xpe la bro jimon...
    nak x nk kene jd top 3 gak nih,dpt launchpad SE tu pon ok dah...huu..

    ReplyDelete
  6. yang launchpad SE tu pun dah mengancam habis...teruskan usaha :)

    ReplyDelete