NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, January 7, 2011

Map Updates For Sygic Mobile Maps 10

The latest map dated 10/06/2009. Search and download latest map at NaviTotal.com

Scroll down and click "Download Here" for list of World Maps

For Asia Map, download the following files
Photobucket

Extract and copy map - format .pak and replace it in folder Maps/mys i.e. for Malaysia map

9 comments:

  1. Salam bro Jimon,aku dah download map ni..lps tu aku dah ikut semua step ni tp bila aku run sygic map x blh loading,knapa ek..?tlg bg idea skit mcm mana nak buat..

    ReplyDelete
  2. ok, ko kena activate kan map tu dulu...download keygen yang aku dah share kat thread "Sygic Mobile 10 For GPS Lokatoo" ikut step map activation kat situ

    ReplyDelete
  3. aku punya map dah activate..sblm aku paste file yg aku dwnld ni,aku run sygic ok cantik,tp lps aku replace je file .pak tu aku run blk sygic trus xleh loading map..

    ReplyDelete
  4. takper...bagi email address ko kat aku, nanti aku emailkan file .pak yang aku guna ok tu

    ReplyDelete
  5. ko hantar kat email ni wafi143@yahoo.com tq bro..

    ReplyDelete
  6. Salam,ko dah email ke blm file .pak tu..? Aku blm terima lg la..

    ReplyDelete
  7. Thank you bro jimon nnti aku try skali lg...

    ReplyDelete
  8. welcome bro, setakat ni bila aku replace kan dengan map ni tak perlu lagi kena re-activate, terus boleh run, nanti bagi feedback

    ReplyDelete