NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Thursday, January 20, 2011

Pemasangan Sticker Eyelid di Kajang - bro mizee

Disebabkan hasil kerja Yaxan yang kemas dan teliti masa pasang kat Exo aku, ditambah pulak "racun" baik punyer dari sepupu mizee sendiri yang dapat gambar exo aku dari Facebook siapa ntah, akhirnya mizee import Yaxan turun Kajang semalam (20/01/2011)untuk menempek sticker eyelid ni.

Pemasangan dibuat berhampiran kawasan shop lot berhadapan dengan Giant Prima Saujana mulai pukul 1.00pm.

Kat mana-mana pun Yaxan boleh pasang sticker ni :) fuh smart giler, sure nak gi dating lepas ni...hehehe
Photobucket

Hampir siap..
Photobucket

Siap sepenuhnya...memang hensem :)
Photobucket

Pemasangan tak sampai pun 1 jam, Yaxan dah siapkan mould masa dia pasangkan sticker ni kat Exo aku, jadi senang lah boleh terus pre-cut kalau ada member-meber lain yang berkenan cutting yang sama.

So, sesapa yang berminat boleh call dia di 012-9108050. Harga untuk sticker eyelid CF 3D sekali dengan upah pasang RM80

4 comments:

  1. Aduhaiii...ter racun aku mcm nie,kena turun sana jugak kalau mcm nie...

    ReplyDelete
  2. hehehe mailah turun KL...boleh set kan appointment dengan Yaxan buat khas untuk geng-geng luar kawasan

    ReplyDelete
  3. Betul x3....Mari x3....memang puas hati..

    ReplyDelete