NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Thursday, February 3, 2011

Navi Icon For Launchpad

Download your preferred icons.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PaPaGO X5SE
PaPaGO X6 Android
PaPaGO X6
PaPaGO X7 Reality
PaPaGO PwerMap Z9
iGO Primo
Garmin XT
Sygic
NDrive
MapKing
Lokatoo
PaPaGO X8
PaPaGO X8.5
PolNav
Galactio

14 comments:

  1. Dah tambah icon PaPaGO X7 Reality

    ReplyDelete
  2. Dah tambah icon PolNav & Galactio

    ReplyDelete
  3. wah.....makin menyengat koleksi bro....mmg smakin meriahla 1malaysia nk beguru dgn bro.... :)

    ReplyDelete
  4. haha bro mohz-anz, bila kita nak jumpa ni...turun arr main badminton dengan geng SSBC

    ReplyDelete
  5. insya-allah, leni tengah sebuk sket. ade pkara terbesar kne settle dlu....lagi la dah x lame nk msuk Dec2011...
    bro,aku telupala, bru tringat nk request to join TT bro, nk tmbah one software speedometer...bile ade? kawn nk set schedule...

    ReplyDelete
  6. Insya Allah, 26hb ni ada kat BBBangi, lepas pukul 10.30pm, so reserve dulu time slot ko...apa2 nanti aku roger and confirm

    ReplyDelete
  7. bro..aku ada kemusykilan sikit la..aku dah upgrade software lokatoo 5.5 tu..jadi aku masukkan balik launchpad baru tapi bila gi navigation terus masuk ke lokatoo..boleh bantu tak bro..aku budak baru belajar huhu..ty

    ReplyDelete
  8. try format sd card semula, lepas tu masukkan launchpad dulu, test kat GPS boleh detect tak launchpad tu, kalau boleh baru install software Lokatoo version 5.5

    ReplyDelete