NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Friday, February 25, 2011

KL Banjir Lagi

Petang tadi aku dapat email dari officemate yang share gambar-gambar keadaan banjir di MultiMedia College, Jalan Semarak semalam (24/02/2011). Patutlah semalam berlaku kesesakan yang agak teruk bagi laluan ke Kuala Lumpur.
PhotobucketPhotobucket

Antara kenderaan yang ditenggelami air. Pasukan Bomba turut datang membantu
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

tengelam terus....
Photobucket

2 comments:

  1. laaa aku tertinggal dan tak mengetahuinya pun...

    terima kasih bro nazri sharing info terkini...

    ReplyDelete
  2. kakak member aku yang pakai Estima pun terkena..kesian...aku kalau gi kursus kat sini memang bawak motor jer...tau dah kat parking lot tu kalau hujan lebat jer mesti banjir, dah banyak kali jadi

    ReplyDelete