NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Wednesday, February 16, 2011

Recommended Microfibre Towel

Untuk mendapatkan hasil yang terbaik semasa menggunakan produk Waterless Car Wash (WCW), mdshaari, EOCM member yang merupakan antara pengguna terawal mencadangkan supaya WCW ini digunakan dengan Mirofibre Chenille Mitt

Photobucket

Cukup mudah untuk digunakan kerana ia di reka seakan-akan sarung tangan untuk memudahkan pengguna mengelap permukaan kenderaan.

Mirofibre Chenille Mitt boleh didapati di pasaraya Giant dengan harga RM7.90. Nanti dulu...mdshaari sedang mengusahakan agar produk ini boleh didapati dengan harga yang lebih murah, insya Allah

9 comments:

  1. Ya. betul tu bro nazri, aku sedang mengusahakan agar boleh dapat harga boleh terima dan murah skit..

    Apapun macamana pendapat bro setelah menggunakan sarung tangan microfibre dari kain microfibre atau sponge atau produk yang lain sebelum ni?, hihihi

    Insyaallah harap2 boleh lah dapat rege murah skit dari rege asal rm7.99 - rm14.99.

    Kepada sesiapa yang tak sabau2 nak menggunakan produk sarung tangan bulu ni bolehlah pergi ke pasaraya Giant (bukan Gian)hihihi.

    ReplyDelete
  2. memang lagi senang nak mengelap guna sarung tangan ajaib ni :) harap-harap berjaya lah ko deal kan harga yang lagi murah..

    ReplyDelete
  3. Mirofibre Chenille Mitt biasanya digunakan pada awal sebelum nak gunakan wcw, buang habuk kat body keta-yang panjangnye bulu, pastu yang belakang ada yang pendeknya digunakan untuk wcw, Lagi satu rupanya wcw ni ada kain dia sendiri, saya baru tahu minggu lepas, nanti ada stock kain tu teman akan roger-roger

    ReplyDelete
  4. thanks bro kechat share info ni, kalau ada kainnya sendiri lagi masyuk ni :)

    ReplyDelete
  5. pergh itu pun bagus juga hihihi, mlm tadi buat survey pasal microfibre mitt ni mmg banyak jenis dan kegunaannya. Yang bro kechat aka shazli katakan tu kedua belah permukaan yang berbeza saya tahu dan dah tengok kat Giant harga jual rm14.99 lebih kurang sbb tu mahal. rupanya mmg microfibre untuk WCW rasanya ada kelainan sedikit..

    Yang pasti umph selepas menggunakan produk WCW ni...

    Sekian. :)

    ReplyDelete
  6. soh ler shaari wat demo heheh kalo leh video skali hehahahahah

    ReplyDelete
  7. pekanz...nanti aku mintak mdshaari buat demo..aku rakam :)

    mdshaari, ada gambau tau untuk microfibre yang harga RM14.99 ni?

    ReplyDelete
  8. hahaha ajonz pekanz...banyak ler ko punya video apa yang susahnya gosok tetap sama ape! hihiihihi

    ReplyDelete
  9. pekanz nak tengok ko bergelek-gelek kut :)

    ReplyDelete