NORTHERN EXORA OWNER'S CLUB (4439/2011)

Photobucket Kelab Pemilik Exora Utara telah didaftarkan dibawah Seksyen 17 Akta Pembangunan Sukan 1997 oleh Pesuruhjaya Sukan Malaysia pada 7 April 2011. NEXO amat mengalu-alukan pemilik-pemilik Exora yang mahu bergerak secara aktif untuk menyertai NEXO. Sila email ke : nr.nexo@gmail.com sekiranya anda berminat untuk menyertai NEXO. Layari Blog rasmi NEXO di nexonr.blogspot.com

Sunday, February 20, 2011

Pemasangan Sticker Eyelid - bro akuamy82 & TT minoriti

Selasa lepas, 15/02/2011 masa public holiday sempena Sambutan Maulidur Rasul, giliran akuamy82 pulak menempek sticker eyelid pada exo plum red dia. Pemasangan dibuat di rumah Yaxan, di seksyen 11, Shah Alam. Kebetulan akuamy82 call aku lepas dah siap pasang..aku ajaklah turun minum kat Nabila Corner, sebelah BHP Jalan Pantai Baharu, boleh lah dia amik Waterless Car Wash yang dia order kat aku
Photobucket

Memang masyuk dan menarik
Photobucket

Closed up
Photobucket

Waterless Car Wash memang best! hehe special posing dari akuamy82 :)
Photobucket

akuamy82 pun menggunakan cutting eyelid Exo Warrior, sama yang digunakan oleh zamsurvey dan mdshaari. So, sesapa yang berminat boleh call yaxan di 012-9108050. Harga untuk sticker eyelid sekali dengan upah pasang RM50.

Ni aku sertakan koordinat ke Seksyen 11, senang kalau sesape nak pergi bila Yaxan buat kat sini

PaPaGO
E: 101" 31' 36.0"
N: 3" 4' 18.6"

2 comments:

  1. salam, kat JB ni ade member yang boleh uruskan ke tak pasal stiker2 nih....

    ReplyDelete
  2. salam...cuti sekolah bulan 3 ni datang lah bercuti kat sini...boleh buat ngan yaxan terus..kalau kat JB memang ada yang boleh buat tapi hasilnya tak sama macam yaxan buat :)

    ReplyDelete